MENU

Off-season Eight: with Cole Muir

Cranbrook, B.C. – What has the 2018 off-season been like for ICE 2001-born forward Cole Muir? How is he preparing for next season? And what did he think of the 2018 Memorial Cup?

Muir has answered all of those questions and more in our feature called Off-season Eight.

(1) What are you most looking forward to when it comes to the 2018-19 season?

Answer: I am most looking forward to being back with my teammates. And looking forward to making playoffs and having a bigger role on the team.

(2) What are your goals for the 2018-19 season?

Answer: My goals this season are to win more puck battles, creating more scoring chances and getting more shots on net.

cole muir

(3) What aspect of your hockey game have you been working on in the off-season?

Answer: I have been working on agility, explosiveness, strength and conditioning.

(4) What is your favourite thing to do in the off-season?

Answer: My favourite things about the off season are being able to be with family and friends, being at the lake and working out.

(5) What is the biggest thing you learned during last season that will help you moving forward as a player?

Answer: The biggest thing I’ve learned last season was being stronger on the puck is important and also having a positive mindset when facing challenges.

(6) What is your favourite moment from last season?

Answer: One of my favourite moments was connecting with the community in Cranbrook and Invermere, as well as being on the ice during the teddy bear toss goal.

(7) What did you think of the Stanley Cup playoffs?

Answer: I thought that Ovechkin was deserving in winning the Stanley Cup, it was nice to see him finally win, and how well Vegas did.

(8) What did you think of the 2018 Mastercard Memorial Cup?

Answer: It was exciting to see all the talent across Canada competing.

More News
ICE, Pacific Coastal Airlines launch Junior ICE Skater
19 hours ago
Welcome to the 2018-19 WHL Regular Season
20 hours ago
Exclusive Kootenay ICE content, offers, promotions now available for ICE fans
2 days ago
2018-19 Central Division Preview
3 days ago
SEASON PREVIEW |Kootenay ICE | 2018-19
3 days ago
Save BIG on newly launched ICE Family of Four Game Day Package
4 days ago