MENU

Off-season Eight: with Keenan Taphorn

Cranbrook, B.C. – What has the 2018 off-season been like for ICE 2000-born forward Keenan Taphorn? What activities does he enjoy? And what is he most looking forward to when the 2018-19 season gets underway?

Taphorn has answered all of those questions and more in our feature called Off-season Eight.

(1) What are you most looking forward to when it comes to the 2018-19 season?

Answer: There’s a lot to look forward to next season. We have a great group of guys coming back so I’m really looking forward to seeing how far we can make it and also hanging out with the guys and making some good memories.

(2) What are your goals for the 2018-19 season?

Answer: I definitely want to improve on my points and contribute more. My main goal is to help the team go as far as we can in the playoffs and ultimately try and win a championship.

(3) What aspect of your hockey game have you been working on in the off-season?

Answer: Obviously all areas of my game need work but I’m really focusing on trying to improve my skating and also my hands and shot. Off the ice, I’m trying to get stronger and faster to improve my game on the ice.

 

IMG_5802

 

(4) What is your favourite thing to do in the off-season?

Answer: I like to hang out with friends and family. Also, I enjoy playing baseball and golf.

(5) What is the biggest thing you learned during last season that will help you moving forward as a player?

Answer: There was a lot to take out of last season. I think one of the biggest things I learned is to just work hard and give it your all and in the end it will pay off. I also learned lots of skills that will help improve my game.

(6) What is your favourite moment from last season?

Answer: There were plenty of great moments from last season. The teddy toss game and pink the rink were good moments. There were plenty of moments that I enjoyed and I look forward to making new ones in the near future.

 

IMG_5805

 

(7) What did you think of the Stanley Cup playoffs?

Answer: It was really good hockey. It was cool to see the Golden Knights historic run and seeing how much it meant to the guys who won the cup, all the years of hard work and determination that paid off in the end.

(8) What did you think of the 2018 Mastercard Memorial Cup?

Answer: It was really intense hockey and it motivated me to work harder to ultimately try and help my team get there in the coming years.

More News
2018-19 Central Division Preview
21 hours ago
SEASON PREVIEW |Kootenay ICE | 2018-19
21 hours ago
Save BIG on newly launched ICE Family of Four Game Day Package
1 day ago
ICE release details of Home Opener presented by Silverado Industries
2 days ago
ICE reduce roster to 26
2 days ago
POST GAME REPORT: ICE lose 3-2 to Hitmen in pre-season finale
4 days ago